Prima Conferinţă Regională de Vest

CRV MF 2015 cu participare internaţională

Timişoara 8 – 9 mai 2015

Prima Conferinţă Wonca Europa EGPRN din România

“Spring Meeting EGPRN Timişoara 7- 10 May 2015”

 

 

Presedintele Wonca Europa Job Metsemakers catre Claudia Iftode

 

Societatea Timiş de Medicina Familiei (STMF) are onoarea să organizeze două conferinţe cu totul speciale: Prima Conferinţă Regională de Vest CRV MF 2015 cu participare internaţională, tema conferinţei fiind ”Medicina Familiei, esenţa practicii medicale moderne” în perioada 8 – 9 Mai 2015, limba oficială fiind limba română, şi Prima Conferinţă Wonca Europa de cercetare în Medicina Familiei - European General Practice Research Network (EGPRN) “Spring Meeting EGPRN Timişoara – România 7 – 10 May 2015” cu tema “Research into new Methods and Techniques in Primary Care”, limba oficială fiind limba engleză.

Aceste 2 conferinţe de excepţie în Medicina Familiei au sprijinul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" Timişoara, Colegiului Medicilor din România - filiala Timiş şi Patronatului Medicilor de Familie Timiş.

Suntem onoraţi că Preşedintele EGPRN, Jean Karl Soler este "Keynote Lecturer International" la Prima Conferinţă Regională de Vest CRV MF 2015, Timişoara 8 – 9 mai 2015.
“Spring Meeting EGPRN Timisoara 7 – 10 May 2015” are ca şi "Keynote Lecture International" doi profesori universitari de Medicina Familiei renumiţi – D-l Prof. Univ. Dr. Manfred Maier de la Facultatea de Medicină din Viena, cunoscut medicilor de familie de la Congresul Naţional de Medicina Familiei “Timişoara CNMF 2012” şi D-l Prof. Univ. Dr. Frank Buntinx de la Universitatea Leuven din Belgia.
Dorim ca aceste manifestări ştiinţifice exceptionale să fie memorabile, pentru toţi şi pentru fiecare în parte, cat şi un prilej de a comunica propria experienţă, de a discuta, de a învăţa împreună. Ne aşteptăm la o dezbatere ştiinţifică de înaltă ţinută, într-o atmosfera plăcută, interactivă şi colegială.
Ținând cont de costurile deosebite pe care le implică organizarea, în dorința de a asigura condiții optime de desfășurare și cunoscând prezența dumneavoastră activă la astfel de manifestări, vă solicităm sprijinul de a contribui la reușita acestei manifestări știintifice excepţionale. Implicarea activă arată profesionalismul din România şi o echipă viabilă.

Suportul financiar poate consta fie în acordarea unei sume de bani, fie prin acoperirea unor cheltuieli de organizare, cum ar fi: masa de protocol, coffee break sau alte tipuri de cheltuieli.

Suportul logistic al manifestării va fi asigurat de compania organizatoare Paloma Professional Events.

Contact companie organizatoare Project Manager:
Loredana SALANȚĂ – 0752 168811, loredana.salanta@pproevents.com
Bianca SAS – 0755 123445, bianca.sas@pproevents.com

Conturile pentru plata participării la congres sunt:
RON: RO 39 INGB0001008201148950
EUR: RO 09 INGB0001008201140760
(Beneficiar: Paloma Professional Events SRL, RO17149202)

Cu mulţumiri,
Preşedinte Societatea Timiş de Medicina Familiei
Preşedinte Comitet Local de Organizare
Dr. Claudia Iftode

Dr. Claudia Iftode